Aanmelding, dana en annulering

Aanmelding

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier bij de betreffende activiteit. Na binnenkomst van je aanmelding krijg je bericht over deelname.

Helaas is het zo dat het meer dan eens voorkomt dat mensen zich aanmelden voor een activiteit en niet komen of zich (te) laat afmelden. Dat heeft natuurlijk consequenties. Voor mensen die op een wachtlijst staan en graag hadden deelgenomen aan de activiteit en/of vanwege kosten die door het centrum zijn gemaakt, die dan niet worden gedekt.

Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de activiteit, meld je dan zo snel mogelijk af.

Dana ten behoeve van onze activiteiten

Bedragen op onze website zijn richtbedragen. Het staat je vrij om -dana- te geven binnen wat jij wilt en kunt. Je kunt meer óf minder geven. Zo hopen wij kostendekkend te zijn. Al voor aanvang van onze activiteiten maken wij (on)kosten en we zijn dan ook blij als de dana voor de (on)kosten wordt overgemaakt vóórdat de activiteit begint.

Maak s.v.p. je eventuele dana/donatie onder vermelding van de betreffende  activiteit,

over op IBAN: NL51 TRIO 0338 8307 90

t.n.v. Stichting Vipassana-Meditatie Groningen

Eventuele dana voor de vrijgegeven begeleiding kan dan later, tijdens of na een activiteit -liefst contant- worden gegeven.

Annulering

We hanteren de volgende annuleringsvoorwaarden: Mocht je onverhoopt toch niet kunnen deelnemen aan de activiteit, meld je dan zo snel mogelijk af. Je kan dan echter nog wel vrijgevigheid blijven beoefenen, door (een deel van) je bijdrage niet terug te vragen. Zodat je betaling ten goede mag komen aan het centrum en aan het doorgeven van de beoefening. Hartelijk dank daarvoor.